Altijd Welkom bij rijschool Wildenberg

Altijd Welkom bij rijschool Wildenberg

door Irene
Rijlessen Eindhoven
Rijlessen Eindhoven

Rijschool Wildenberg verzorgt auto-, motor- en scooterrijlessen en rijlessen met aanhanger. Ze verzorgen ook lessen op maat voor mensen die wat extra aandacht nodig hebben. Je krijgt een instructeur die het meeste bij je past en je wordt altijd op je gemak gesteld.

Autorijles

Met een auto is alles handiger. Je kunt gaan waar je wil, wanneer je wil en dat allemaal op je eigen tempo. Hiervoor moet je eerst je rijbewijs halen. Bij Rijschool Wildenberg kun je kiezen voor een pakket, het B Basispakket. Dit pakket bevat onder andere theorielessen, 14 rijlessen van 90 minuten, een tussentijdse toets en een praktijkexamen en is beschikbaar voor 1599 euro. De vervolglessen kosten 55 euro per 60 minuten. Er zijn ook losse rijlessen van 90 minuten te koop voor 82,50 euro.

Motorrijles

Een motor is een prachtig voertuig waar je veel mee kan. Maar de basis daarvoor is dat je het voertuig goed kunt beheersen. Rijschool Wildenberg gebruikt Yamaha motoren en een rijbewijs halen kost je gemiddeld 16 tot 30 uur. Er zijn twee onderdelen die je moet halen bij motorrijles: voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Beiden kun je bij deze rijschool volgen. Er is ook voor motoren een pakket beschikbaar met onder andere 10 lessen van 60 minuten, theorielessen, en een examen in zowel voertuigbeheersing als verkeersdeelneming. Vervolglessen kosten 55 euro per 60 minuten.

Overig aanbod

Naast auto- en motorrijlessen biedt Rijschool Wildenberg aanhanger- en scooterrijlessen. Daarnaast bieden ze ook de zogenaamde rijles plus, dit zijn rijlessen met wat extra aandacht waar er nadruk wordt gelegd op dat de leerling zich comfortabel voelt.

Proefles

Voor zowel auto’s als motoren is het mogelijk een proefles af te nemen. Voor de auto kost dat 45 euro en voor de motor 90 euro. Zelfs voor aanhangers kun je een proefles nemen, dat kost je 75 euro.

Contact-info

Rijschool Wildenberg is gevestigd in Eindhoven aan de Piuslaan 28. Ze zijn te bereiken op 040-2119942. Hun e-mailadres is info@rijschoolwildenberg.nl en hun website is rijschoolwildenberg.nl

ByIrene