Een “gezond begin”, begint bij jezelf en natuurlijk met goede informatie.

Een “gezond begin”, begint bij jezelf en natuurlijk met goede informatie.

door Irene

We leven in een tijd van opgejaagd worden en voelen. In een tijd dat het woord stress en burnout normaal is geworden. En op die manier wordt ons voedsel ook gemanipuleerd en klaargestoomd voor consumptie. Zoals het vlees ‘opgekweekt’ wordt in de bio-industrie, zo worden we ook geleefd in het dagelijks leven. We kunnen niet meer goed tot rust komen door de stress die we opdoen. We staan dagelijks ettelijke uren in de file. We nemen voedsel tot ons van dieren die geeneens tijd hebben gekregen om te leren lopen. 

Vlees wat helemaal volgestopt zit met antibiotica en hormonen, om in een zo kort mogelijke groot te worden voor de slacht. Het nadeel van deze in rap tempo opgekweekte dieren is dat er allerlei ziektes om de hoek komen kijken doordat de beesten vol met infecties en bacteriën komen te zitten die resistent zijn tegen de antibiotica waar ze mee volgepropt worden. De landbouw verbouwd en produceert tegenwoordig groenten wat gemanipuleerd is. 

Het nieuwste stuk gereedschap van de agro-multinationals is om met hun genetische manipulatie nog meer macht te veroveren in de landbouwwereld. Op het moment is deze techniek alleen weggelegd voor de allergrootste zaadfirma’s zoals Cargill en Monsanto. Deze overspoelen de wereld met bijvoorbeeld soja, maïs, koolzaad, katoen etc. Gewassen speciaal gekweekt wat bestand is tegen bestrijdingsmiddelen zoals Roundup of Basta ‒ alles in de omgeving wordt verdelgd ‒ maar de producten blijven perfect voor consumptie. 

Gezondbegin.nl is een schat aan informatie wat betreft voeding en geneesmiddelen. 

Door onze levensstijl en voeding komen er steeds meer kwalen voor de dag. De webpagina van gezondbegin.nl biedt een heel breed spectrum. Hier is werkelijk alles op te vinden qua voeding, dieet, training, medicijnen etc. Ook voor mensen die al een goede uitgebalanceerde levensstijl hebben is deze site een grote aanwinst. Door een schat aan informatie aanbod kan men er enorm veel tips en wetenswaardigheden opdoen. Het is als het ware een encyclopedie online. 

Door de vele gebreken en kwalen die we krijgen door onder andere slechte voeding en stress komen we als het ware in een neerwaartse spiraal terecht. Deze hebben niet alleen invloed op ons mentale gemoedstoestand maar ook ons lichamelijk welzijn. Sommige dingen kunnen we niet vervangen door alternatieven, maar moeten we de oplossing vinden in chemicaliën zoals bijvoorbeeld medicijnen. Op gezondbegin.nl worden ruim de meest gangbare medicijnen behandeld met de voor‒ en nadelen. 

Hier kunt u alvast informatie opdoen wat de werking en bijwerkingen zijn van sommige medicijnen mocht u ze binnenkort voorgeschreven krijgen van de dokter. Mocht u kwalen of gebreken hebben, dan zijn die misschien op een alternatieve manier te verhelpen. Er is heel veel te vinden over kruiden, vruchten en zaden die u op een simpele natuurlijke manier van uw kwaaltjes af kunnen helpen. Er worden heel veel categorieën besproken over het inwendige van de mens waarbij de veel voorkomende klachten, symptomen en oorzaken worden behandeld. Gezondbegin.nl staat voor een ruime beschrijving van elk onderwerp. 

Het onderdeel sport op gezondbegin.nl speciaal voor de fanatieke fitness-er. 

Het onderdeel sport mag zeker niet ontbreken. De meeste Nederlanders proberen ondanks de stress en het gemanipuleerde voedsel, toch gezond aan hun lichaam te werken door hun voeding aan te passen en de sportschool te bezoeken. Daarbij worden voor kapitalen aan supplementen uitgeven zonder niet echt te weten wat men naar binnen werkt. De slogan “weet wat je slikt” is niet voor niets in het leven geroepen. 

De website behandeld een keur aan supplementen en super-foods, dat laatste is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Mede doordat het natuurproducten zijn met een enorme hoeveelheid aan voedingswaarde. Waar men vaak in de sportschool gek gemaakt wordt met bepaalde supplementen, die enorm gezond voor je lichaam zouden moeten zijn, en je een enorme boost geven, maar eigenlijk niet meer dan een marketing artikel zijn waar je alleen maar in je portemonnee van afvalt. Super-foods daarentegen geven bijvoorbeeld wel een enorme voedingswaarde af waar het voor staat. Anderen hebben een heel goede voor het lichaam een herstellende of genezende werking. 

Dit allemaal wordt duidelijk beschreven en is terug te vinden op gezondbegin.nl. Kracht trainingen of diëten, medicijnen of alternatieven alles is er op terug te vinden. Een duidelijke beschrijving van het innerlijke van de mens, omschreven in verschillende categorieën. Een veel omvattende complete website die alleen nog maar completer gaat worden. Daar er alleen al dagelijks steeds meer nieuwigheden uitkomen die men graag omschreven wil hebben. Kortom: gezondbegin.nl toevoegen als webpagina voor het verruimen van uw algemene kennis.

ByIrene