Eindelijk weer sterke en gezonden tanden

Eindelijk weer sterke en gezonden tanden

door Irene

Een bezoek aan de tandarts was voor mij altijd lastig. Ik heb namelijk verschillende problemen waardoor ik elke keer weer met zorgen in de tandartsstoel zat. Een vriendin verwees me toen naar de kliniek van kleinsman.de/nl, want zij zouden me goed kunnen helpen. Tijdens de intake werd er besproken wat mijn problemen waren. Ik heb erg ongelijke tanden, last van verkleuringen en ook broze tanden. Het is dus belangrijk dat mijn tanden goed onderhouden worden, omdat ze anders af kunnen breken. De tandarts zei dat facings een oplossing konden zijn. Ze legden me het proces van begin tot eind uit, wat ik ontzettend fijn vond. Bovendien lieten ze me zien wat het eindresultaat kon zijn. Dat was voor mij motivatie genoeg om door te gaan met de behandeling. Uiteindelijk zijn er op maat gemaakte facings geplaatst die ontzettend dun aanvoelen. Mijn tanden zien er weer recht en gelijkmatig uit, maar ook de verkleuring is nu verleden tijd. De facings zijn ook nog eens ontzettend sterk, dus ik hoef me voortaan geen zorgen meer te maken om mijn tanden. Dankzij de expertise van deze kliniek kan ik voortaan blij zijn met mijn lach!

ByIrene