Fijne rijschool en gezellige rijlessen, ook als je faalangst hebt!

Fijne rijschool en gezellige rijlessen, ook als je faalangst hebt!

door Irene
Rijschool Wildenberg
Rijschool Wildenberg

Ik heb een aantal jaar gespaard voor mijn rijlessen en toen ik eindelijk genoeg geld bij elkaar had, ging ik op zoek naar een goede rijschool. Een aantal mensen in mijn omgeving raadden Rijschool Wildenberg aan, dus besloot ik hier een proefles in te plannen om te kijken of deze rijschool ook bij mij zou passen. Nu moet ik zeggen dat ik best wel zenuwachtig was, want ik heb een beetje last van faalangst gehad op school en met rijlessen was ik bang dat deze faalangst weer zou opspelen. Dit heb ik dan ook meteen in de proefles gezegd tegen de instructeur, want ik wilde graag weten hoe hier mee omgegaan wordt. Gelukkig had ik zorgen om niks! Sterker nog, bij Wildenberg hebben de instructeurs een speciale cursus gehad hierover en weten ze dus hoe ze met zo iemand om moeten gaan. Na die proefles voelde ik me erg welkom dus besloot ik meteen echte rijlessen in te plannen!

Leukste instructeur ooit bij mijn rijlessen

Mijn instructeur was een superleuke man en ik heb soms echt gelachen met hem. Daarom voelden de rijlessen nooit als een “moetje” en ging het rijden me misschien zelfs natuurlijk af. Uiteraard ging niet altijd alles goed en werd ik wel terecht gewezen en gecorrigeerd als dat nodig was, maar dat vond ik helemaal niet erg. De instructeur gaf altijd op een rustige en constructieve manier feedback, zodat ik er ook echt wat aan had. Uiteindelijk ben ik na 28 lessen op examen gegaan en ik ben in een keer geslaagd! Ik ben mijn instructeur in de armen gevlogen omdat ik zo blij was, maar tegelijkertijd vond ik het stiekem ook wel een beetje jammer dat dit slagen zou betekenen dat mijn rijlessen met deze beste man erop zouden zitten. Als ik nu autorijd, denk ik zo nu en dan nog steeds terug aan die leuke lessen die ik bij Rijschool Wildenberg heb gevolgd en krijg ik weer een glimlach op mijn gezicht. Ik kan dus iedereen die in Eindhoven woont en die graag op rijles wilt, aanraden om bij deze rijschool te gaan!

ByIrene