Loopband: trainen op niveau

Loopband: trainen op niveau

door Irene
Virtufit Loopband
Virtufit Loopband

Van de huisarts kreeg ik te horen dat mijn bloeddruk te hoog en mijn conditie te laag was. Sporten, was het duidelijke advies. Ik ben al wat ouder en had echt geen zin, om me te gaan uitsloven in een fitnessruimte vol met bodybuilders en potige meiden. Het kwam er eigenlijk een beetje op neer dat ik de deur niet uit wilde. Sporten binnenshuis kan prima met de juiste fitnessapparatuur. Fitnessapparaat.nl heeft mij perfect geholpen door het juiste apparaat aan mij te adviseren. Omdat ik al ruim over de 70 jaar ben, en nog nooit van mijn leven aan sport heb gedaan, werd mij geadviseerd om een loopband aan te schaffen.
De loopband

Je kunt een loopband een beetje vergelijken met een hometrainer. Een heerlijk fitnessapparaat voor de oudere mens die toch iets aan lichaamsbeweging wil doen. Comfortabel wandelingen maken en niet nat worden van de regen. Veilige en comfortabele trainingen zorgen ervoor dat ik weer in prima conditie ben en blijf.

Trainen op eigen niveau

De loopband is vooral bedoeld voor mensen die hun conditie willen verbeteren. De beenspieren krijgen een flinke boost wanneer een aantal keren per week wordt gelopen. Het voordeel van een fitnessapparaat in huis is, dat je elk uur van de dag kunt trainen. Echt een uitkomst voor mensen die de stap naar de sportschool te groot vinden. De loopbanden die fitnessapparaat.nl in het assortiment heeft, zijn van hoogwaardig kwaliteit en betaalbaar. De VirtuFit TR-200i loopband heb ik online aangeschaft. Bestellingen gemaakt voor 22.00 uur worden de volgende dag bezorgd.
Dit simpele fitnessapparaat was voorzien van een gratis trainingsschema. De loopband is stabiel en weegt 75 kilo. De motor is geruisloos en sterk. Ik heb het gevoel dat ik veilig kan lopen op deze band. De grote demping zorgt in ieder geval voor weinig blessures. Ik heb de loopband nu 3 maanden in huis en wil niets anders meer.

ByIrene