Mijn ervaring met een roeitrainer

Mijn ervaring met een roeitrainer

door Irene
Virtufit Roeitrainer

Toen ik nog student was, deed ik nog veel sport. Ik had tijd om pilates te doen, ik deed soms yoga, ik ging lopen, fietste regelmatig naar de bushalte of naar de bib. Echter nu ik een full-time job heb, is het niet meer zo eenvoudig om mijn beweging te vinden. Je wandelt al eens naar de koffiemachine of naar het toilet, maar dat is het dan ook. Eens je full-time werkt (ook al is het een bureaujob), kom je thuis en je voelt je futloos en bent moe, je zou het liefst van al gewoon een filmpje kijken. Op deze manier kom je in een vicieuze cirkel, je bent namelijk ook moe omdat je heel de dag zit, en niet beweegt. De oplossing hiervoor is om voldoende te slapen en te bewegen, iets van sport te doen. Vandaar dat ik het idee gekregen had om een roeitrainer aan te schaffen.

Nu kan ik roeien en tv kijken tegelijkertijd. Zo doe ik twee vliegen in één klap. Ik heb de roeitrainer in de living geplaatst naast de zetel, zodat ik samen met mijn vriend die zich in de zetel bevindt toch naar een film kijken. Ik vind het zo leuk dat ik nu de mogelijkheid heb om thuis wat te sporten, als ik naar de sportschool zou gaan, zou ik al veel tijd verliezen door mijn verplaatsing, maar nu is alles goed te combineren. Ik ben echt gelukkig met mijn aankoop en zo zie ik mijn vriend toch nog iets meer dan dat ik mijn tijd op de sportschool zou doorbrengen.

Sinds ik mijn roeitrainer gebruik, voel ik ook veel energieker heel de dag door. Mijn aankoop heeft duidelijk een goede invloed op mijn gezondheid.
Ik heb mijn roeitrainer aangekocht op fitnessapparaat.nl en kan je hen zeker aanbevelen. Ik kreeg er een zeer goede service, want ik wist niet direct welk apparaat ik zou aankomen, maar dankzij hun hulp heb ik dan toch het juiste apparaat gekozen. Ze hebben ook een zeer ruim aanbod, dus de kans is groot dat je vindt wat je zoekt.

ByIrene