Mijn ervaring met Gorilla Wear

Mijn ervaring met Gorilla Wear

door Irene
Fitness Kleding van Gorilla Wear
Fitness Kleding van Gorilla Wear

Voor fitness kledij of kledij om in te relaxen, is Gorillawear.com mijn “go-to”. Ik heb Gorillawear zelf leren kennen via een vriendin die er ook haar sportkledij kocht, ze was er super tevreden over, vandaar dat ze mij ook heeft aangeraden om eens een kijkje te nemen op de webshop Gorillawear.com. Sindsdien ben ik een vaste klant geworden en koop ik regelmatig wel eens iets. Ik weet dat de prijs-kwaliteit verhouding zeer goed is en uit eigen ervaring weet ik ook dat de service me steeds verrast.

Onze ervaring met Gorilla Wear

De kledij is zeer comfortabel en gepast voor veel gelegenheden, zowel om binnen te sporten als voor buiten te sporten, alsook om te relaxen binnen of buiten. Zowel ikzelf als mijn vriend zijn na verloop van tijd echt fan geworden van hun webshop. Aangezien we vaak laat werken, tot na de openingsuren van de reguliere winkels, hebben we niet meer de mogelijkheid om elders te winkelen. Vandaar doen we de meeste van onze aankopen steeds meer online. Onderweg beslissen we dan vaak voor welke outfit we kiezen en al in een aantal kliks kunnen we de kledij kopen die we leuk vinden. Het handige aan de website is ook dat er verschillende betalingsmogelijkheden zijn en we dan ook de mogelijkheid hebben om met PayPal te betalen.

Van de vlotte afhandeling van ons order en de verzending zijn we ook zeer tevreden. Als we samen ons winkelwagentje vullen tot boven 99 euro, is de verzending gratis. Zo organiseren we om de zoveel tijd eens een bulk-aankoop. Zo besparen we al wat op de kosten van de verzending.
Aldus kunnen we je ten volste aanraden om eens een kijkje te nemen op de website op Gorillaear.com, indien je op zoek bent naar een nieuwe leuke sport-outfit of gewoon een nieuwe sport-legging. Ze hebben een ruim gamma, zo vindt je al snel waarnaar je al zo lang op zoek was.

ByIrene