Stijl en klasse aan je voeten met Saint Crispin

Stijl en klasse aan je voeten met Saint Crispin

door Irene
Saint Crispin
Saint Crispin

Het elegante merk Saint Crispin is een topmerk als het gaat om kwaliteit,klasse en stijl. De zorgvuldig handgemaakte schoenen van dit merk onderscheiden de heren van de mannen. Door de stijl van deze schoenen zijn ze te dragen voor diverse gelegenheden.

Saint Crispin ontstond midden jaren 80. Toen werden de eerste handgemaakte schoenen gemaakt voor andere internationale schoenenmakers. Het in Oostenrijk gevestigde bedrijf maakte schoenen in eerste instantie alleen voor bedrijven in Duitsland en Italië. Hedendaags is dat gegroeid naar een aantal zorgvuldig geselecteerde partners in de wereld waar wij met trots deel van mogen uitmaken. De workshop die te vinden is in Brasov, Roemenië heeft slechts 24 werknemers in dienst, die alleen maar topkwaliteit leveren en alleen werken met het beste leer. Doordat voor 95 procent alles met de hand wordt gemaakt bent u verzekerd van topkwaliteit.

De medewerkers van pauw.com bieden een aantal van deze schoenen van dit A-merk aan op hun website. Voor de echte liefhebber zijn dit ideale schoenen voor zowel op het werk, tijdens vergaderingen of voor een klassiek feest. Vanwege de diverse variaties in deze schoenen is er voor iedereens smaak wel een goed paar te vinden. Een aantal modellen die pauw.com aanbiedt omvat suède veter- en gespschoenen, maar er zijn ook leren boots beschikbaar voor de heren die een wat ruiger randje prefereren. Natuurlijk zijn er ook veter- en gespschoenen beschikbaar in het leer net als loafers, ook de tassel loafers zijn er in dit merk te vinden met de iconische kwastjes bovenop de schoen.

Doordat pauw.com het merk Saint Crispin aanbiedt met een grote collectie aan nette schoenen onderscheiden ze zichzelf van een groot aantal andere aanbieders. Hierdoor richten ze zich op een bepaald type klant, namelijk nette heren met een klassieke smaak. Deze doelgroep kiest ervoor om zich ook te onderscheiden.

De prijzen van deze schoenen variëren van een bedrag van €1235,- tot een bedrag van 1985,-.

ByIrene