VirtuFit iConsole HTR 2.1 hometrainer

VirtuFit iConsole HTR 2.1 hometrainer

door Irene
Virtufit Hometrainer

Een paar maanden geleden heb ik na het doen van research en het bekijken van verschillende webshops een hometrainer via fitnessapparaat.nl aangeschaft. Ik heb uiteindelijk voor deze website gekozen omdat ik de website het gebruikersvriendelijkst vond, en er goede en duidelijke informatie over de verschillende hometrainers te vinden was. Ik ben voor de VirtuFit iConsole HTR 2.1 hometrainer gegaan. Deze sloot aan bij mijn wensen, was gebruiksvriendelijk, scherp geprijsd en had 24 trainingsprogramma’s. De levering was snel, en de bezorgers was erg behulpzaam. Het apparaat had ik snel in elkaar omdat er een duidelijke handleiding bij zit.

Ik was maandenlang lid bij de sportschool maar ging nooit. Ik heb echt geprobeerd om sporten in de sportschool leuk te vinden, maar ik bleef de sportschool geen fijne plek vinden. Daarom was de drempel voor me om te gaan veel te hoog. Ik had ook veel moeite met het sociale aspect in de sportschool en was altijd bang om dingen verkeerd te doen en om bekenden tegen te komen.

Daarom ben ik zo blij met mijn hometrainer en zou ik het iedereen die dit herkent aanraden! Ik probeer er 3 à 4x per week een halfuurtje op te fietsen, voor mij is dat haalbaar. Het apparaat staat gewoon in mijn appartement, en daarom is de drempel om te gaan zoveel lager. Ik vind het ideaal omdat ik geen reistijd heb, en ik na 30 minuten gelijk onder de douche kan springen. Ook kijk ik vaak series terwijl ik erop sta, zo gaat de tijd heel snel voorbij.

Mijn vriend gebruikt hem af en toe ook. Hij doet normaal gesproken alleen krachttraining maar gebruikt de hometrainer als aanvulling op zijn workouts, om ook cardio te doen en zo sneller vet te verbranden.

Ik had zelf nog geen ervaring met deze (web)shop, maar het is me erg goed bevallen. Voor een volgende keer zou ik zeker nog een keer bij fitnessapparaat.nl bestellen.

ByIrene