Woongenot in Emmen

Woongenot in Emmen

door Irene
makelaar emmen
Makelaar Emmen

Al enige tijd waren we op zoek naar een woonplek in Drenthe, en dan met name Emmen. We komen oorspronkelijk uit Limburg en wilden onze horizon eens verbreden. Enkele malen waren we met vakantie in Drenthe geweest en we genoten steeds erg van de schoonheid van deze provincie. Dus de keuze om hier een woning te zoeken was snel gemaakt.

Sinds jaar en dag wonen mijn echtgenote en ik aan de grens met Duitsland en dat bevalt ons wel, dus we gingen best gericht op zoek. Al surfend over het internet viel ons op dat met name Oostmakelaardij.nl fraaie woningen in haar bestand heeft. Fraai, maar ook zeer prijsgunstig.

Nu is het lastig om vanuit onze woonplaats in Noord Limburg op en neer te rijden naar Emmen om huizen te bekijken en anderszins informatie in te winnen. We belden en we werden allervriendelijkst te woord gestaan. Men had alle begrip en we hebben een aantal woningen op rij gezet (waaronder overigens 1 in Duitsland) om daar uitgebreider naar te kijken. Afspraken werden geregeld en wij vertrokken voor een paar daagjes naar Mooi Emmen! We werden allerhartelijkst ontvangen door de makelaar en zij had zich perfect voorbereid. Na een gezellige kennismaking hebben wij in twee dagen tijd 5 woningen uitgebreid bekeken.

Niet alleen genoten we van die woningen, nee, ook was het een prachtig idee om in de nabije toekomst ons hier te mogen vestigen. Na twee intensieve dagen gingen we weer naar het zuiden. Met heel veel indrukken en informatie. De makelaar had ons vooral ook op het hart gedrukt niet alleen de woning te kiezen, maar ook te letten op de voorzieningen die de directe omgeving biedt. Een wijs advies, want het gaat niet alleen om woongenot, maar denk ook aan je leefgenot!

Mede door de inzet van Oostmakelaardij.nl hebben we nu de ideale plek gevonden, in het prachtige Klazienaveen!

ByIrene